Horoscop 2008, zilnic si saptamanal, astrologie, numerologie.

Compatibilitate Gemenilor cu alte zodii

Berbec: Berbecii sunt foarte atrasi de provocari, iar Gemenii sunt innebuniti de sex appeal-ul celor dintai. Patronati de Mercur, nativii din Gemeni se bucura si de frumusete si de inteligenta. Nativii in Berbec sunt atrasi de persoanele inteligente, iar istetimea si umorul Gemenilor sunt considerate foarte sexi de catre Berbeci. Nativii din zodia Gemenilor considera ca Berbecii sunt cei frumosi parteneri pe care i-au avut vreodata. Relatia dintre ei poate fi de foarte lunga durata si exista potential sexual enorm. Pentru ca aceasta relatie sa mearga, Gemenii trebuie sa beneficieze de libertate, sa nu fie constransi si controlati, iar Berbecii trebuie sa aiba tot timpul simtul umorului, altfel s-ar putea simti atacat de unele replici ironice sau de sarcasmu! partenerului. Berbecii vor fi nevoiti sa se stapanaeasca si sa nu dramatizeze totul, iar Gemenii trebuie sa isi provoace partenerul permanent pentru a face relatia sa dureze cat mat mult. Sexul va fi fierbinte. Posibilitatea de a se indragosti unul de altul este foarte mare.

Taur: Taurii sunt atrasi de provocari, iar Gemenii, in afara de faptul ca sunt considerati sexi de catre Tauri, constituie tocmai o astfel de provocare. Din pacate Taurii cauta si siguranta intr-o relatie, lucru pe care Gemenii nu il pot furniza in timp. Pentru ca o astfel de relatie sa functioneze e indicat ca Taurii sa petreaca cat mai mult timp in compania partenerului, sa renunte la a fi atat de obsedati de munca, dar sa ii ofere partenerului libertatea dupa care cesta ravneste adeseori, iar Gemenii ar trebui sa mai renunte la zilele de libertate totala si sa fie mai putin egoisti. Aceasta relatie este mai potrivita pentru o aventura de-o noapte, altfe! ambii actori implicati vor trebui sa faca mult prea multe compromisuri in eventualitatea unei relatii de lunga durata.

Gemeni: Relatia aceasta poate evolua in ambele sensuri, fie una de lunga durata, fie doar o intainire de-o seara. Doi gemeni vor sti de la inceput daca e cazul sau nu sa se implice intr-o astfel de relatie, Libertatea de care au amandoi necesitate, combinata cu lipsa de comunicare ce ii carecterizeaza uneori pe Gemeni poate duce la un deznodamant nu tocmai bucuros. Pentru ca relatia sa dureze, in conditiile in care ambii parteneri isi doresc foarte mult asta, este bine ca unul dintre cele mai importante lucruri din relatia lor sa fie comunicarea. Altfel s-ar putea trezi ca au facut alegeri pe care le regreta, inclusiv in materie de sex.

Rac: lata o combinatie care duce de foarte multe ori la relatii fizice extrem de senzuale si pe care protagonistii vor sa le mentina cat mai mult. Intalnirea dintre Rac si Gemeni duce la stabilirea imediata a unei relatii intre cei doi, conversatiile se leaga instantaneu, subiectele sunt foarte diverse si, fara sa-si dea seama, vor ajunge si la sex... Pentru ca relatia sa mearga catre o casnicie trebuie ca ambii protagonisti sa invete sa ierte si sa uite. O problema majora o constituie nevoia permanenta a Gemenilor de spatiu si varietate. lesirile mai nervoase sau emotionale ale Racilor pot fi deasemenea o problema. Gemeni sunt predispusi sa renunte usor la angajamente, ceea ce ii va face pe Raci sa se retraga in ei insisi si sa refuze sa mai comunice. In orice caz, din aceasta relatie ambii parteneri vor avea multe de invatat, mai ales despre ei insisi, astfet ca nu trebuie dat cu piciorul acestei ocazii.

Leu: Leii sunt foarte atrasi de sex-appeal-ul nativilor din Gemeni. Istetimea acestora din urma este considerata foarte atractiva, umorul fiind in aceasta relatie un element care ii apropie si mai mult pe protagonisti. Leii trebuie sa isi controleze iesirile dramatice si lenea care ii cuprinde cateodata, altfel partenerul s-ar putea indeparta si relatia se va termina inainte de a incepe cu autentic. Exista un foarte bun potential in ceea ce priveste relatiiie strict fizice, dar cei doi s-ar putea trezi ca s-au indragostit fara sa-si dea seama, ceea ce va duce la o relatie stabila, de lunga durata. Casnicia va implica in mod sigur si o apropiere de familie, copiii fiind un element foarte important in aceasta relatie. Un lucru care nu trebuie scapat din vedere este ca nu trebuie sa existe secrete in aceasta relatie, iar comunicarea trebuie sa fie prioritara.

Fecioara: O relatie intre doi nativi ai acestor zodii va duce la o legatura in care prietenia este pe primul loc si care va implica banii si puterea exercitata asupra celor din jur. Atractia de ordin intelectual se va instaura prima in cazul acestor semne zodiacale, conversatiile se vor lega instantaneu la intalnirea lor, iar relatiiie fizice vor fi extrem de apreciate de ambii parteneri. Gemeni-Fecioara este o combinatie care da rezultate dintre cele mai pozitive. Prietenia va fi una de lunga durata, in cazul in care atractia dintre cei doi isi pierde din intensitate. Desi conversatiile nu isi vor pierde niciodata din savoare, rutina s-ar putea instaura in ceea ce priveste sexul. Comunicarea nu va fi o problema pentru cei implicati in aceasta relatie, astfel ca plictiseala care s-ar putea instaura in dormitor poate fi usor combatuta discutand. In aceasta relatie nu exista subiect tabu.

Balanta: Cand aceste doua semne se intalnesc, Gemenii vor fi primii care intrezaresc o legatura romantica de relativ lunga durata, cu un bun potential in ceea ce priveste o casnicie. Ambele sunt semne de aer si pot sta in dormitor, sa vorbeasca, si nu numai, nopti intregi. Sociabilitatea Balantei este unul din elementele de care Gemenii se simt foarte atrasi, astfel ca abilitatile de comunicare si, foarte important, de a-i asculta pe cei din jur reprezinta o bila alba pentru evolutia pozitiva a acestei relatii. O relatie pe termen lung ii va face pe ambii parteneri sa se simta in siguranta atat in materie de sex cat si in privinta reiatiei lor la nivel spiritual. Aceste doua semne ar trebui sa fac rapid rost de o camera si sa vada ce se intampla...

Scorpion: Dintre toate cele dousprezece semne ale zodiacului, Scorpionul ii considera pe Gemeni cei mai greu de inteles. Totusi, nativii in Scorpion sunt atrasi de provocari, mai ales ca Gemenii li se par foarte sexy. Desi sunt foarte intuitivi si de cele mai multe ori instinctele nu ii inseala, de fiecare zi cand vor, Scorpionii vor crede ca au aflat ultimul secret despre partenerui lor din Gemeni, cesta din urma ii va face o noua surpriza....lucru care nu duce neaparat la o intarire a relatiei, la mentinerea interesului, dimpotriva. Aceste mistere il pun pe jar pe Scorpion, si asta nu e un lucru tocmai bun,nervii sai avand o limita relativ usor de atins. Relatia aceasta poate functiona in conditiile in care amandoi se dau in vant dupa o legatura plina de teatralitate, de certuri si partide de sex sporadice, dar pasionale. Ca tot veni vorba despre sex, cesta poate fi ingrozitor de neplacut sau pur si simplu extatic. Libertatea este foarte importanta pentru Gemeni, astfel ca nativii in Scorpion trebuie sa isi tempereze gelozia. Pe de alta parte, Gemeni trebuie sa comunice foarte mult cu partenerul lor si sa nu-i ascunda secrete. Relatia asta este mai potrivita pentru o aventura de-o noapte. Daca isi doresc o relatie pe teren lung, ambele semne vor fi nevoite sa faca multe compromisuri. Pe de alta parte o aventura de-o noapte ar putea duce la deceptii si resentimente peste care ambii parteneri vor trece foarte greu.

Sagetator: lata o combinatie care are foarte mari sanse sa duca la o relatie de lunga durata, o casnicie bucuroasa. Umorul si frumusetea interioara a Gemenilor este foarte cautata de Sagetatori, iar misterele pe care le ascund acestia din urma sunt o provocare pentru nativii in Gemeni. Potentialul pentru o relatie de lunga durata este foarte mare, iar calitatea partidelor de sex tine exclusiv de comunicarea si imaginatia celor doi parteneri. Dragostea va aparea in timp si ambii parteneri se vor simti in siguranta in aceasta relatie. Casnicia este mai mult ca sigur ultimul pas in aceasta relatie. Nu trebuie dar acreditata ideea ca relatia va supravietui oricarei vorbe aruncate in vant sau peste oricare intamplare, fortuita sau nu. Comunicarea si increderea sunt cheia!

Capricorn: Relatia dintre Gemeni si Capricorn poate avea ca rezultat o legatura ce va dura o viata intreaga aspecte precum banii, relatiile de putere fata de cei din jur. Cand aceste doua semne se intalnesc, atractia fizica apare imediat, iar conversatiile vor fi foarte dezinvolte. Capricornii sunt foarte devotati si vor sta langa partenerul lor la bine si la rau. Aceasta relatie devine mai profunda si rezistenta cu trecerea timpului. Dragostea pe termen lung depinde de telurile ambilor parteneri. Familia va fi o zona foarte importanta in aceasta combinatie de zodii. Gemenii vor invata de la partenerul Ior sa aleaga calitatea in fata cantitatii. Ambii parteneri vor avea de castigat din aceasta relatie atata timp cat dorinta si atractia exista.

Varsator: Gand aceste doua zodii se intalnesc, atractia sexuala va fi foarte intensa, iar curiozitatea ambilor parteneri despre celalalt va fi de nestavilit. Ambele semne sunt avide dupa petreceri, socializare si vor dori sa faca asta impreuna starnind priviri de admiratie. "Ce bine le sta impreuna!!"- asta se va auzi foarte des de la cei din jur. Independenta si silul neocolit al Varsatorilor sunt considerate calitati foarte importante de catre nativii in Gemeni. Impreuna, pot duce o relatie de la strict fizica pana in fata altarului, astfel ca exista un foarte mare potential ca legatura dintre aceste doua semne sa dureze o viata intreaga. Exista si o mica problema... Varsatorii s-ar putea sa devina crispati, sa aiba indoieli si sa se simta prinsi in capcana de catre partenerul nascut in Gemeni. Acestia din urma s-ar putea sa se sature sa astepte si sa renunte, plini de amaraciune. Solutia este sa stie cand sa renunte si sa nu se joace cu aceasta relatie, mai ales Gemenii.

Pesti: Nativii in Pesti cauta aventura intr-o relatie cu cineva nascut in zodia Gemeni. Acestia din urma au tendinta de a nu lua in serios sentimentele profunde ale partenerilor din Pesti, tratand aceasta relatie superficial, in timp ce nativii din Pesti incearca sa impuna o doza de profunzime, mai mult romantism relatiei. Atractia sexuala intre doi nativi ai acestor zodii va fi puternica, dar unde va duce ea este greu de spus, sexul fiind partea relatiei care fie va duce legatura dintre cei doi la un nivel superior, fie ii va pune capat. In orice caz, relatiile fizice vor fi o sursa de iritare, de probleme, fa unmoment dat. Gemenii trebuie sa invete sa aiba incredere in partenerul lor, care la randul sau va fi nevoit sa fie mai tolerant cu nevoia de libertate si independenta nativilor in Gemeni, daca vor ca relatia lor sa duca undeva... Pestii vor fi destul de rabadatori, dar in cele din urma vor renunta la ritmul alert impus de Gemeni si vor cauta un partener care nu este atat de interesat de popularitate. Cel mai bine ar fi sa nu va implicati intr-o astfel de relatie, altfel unul dintre voi va iesi din aceasta relatie cu inima franta.