Horoscop 2008, zilnic si saptamanal, astrologie, numerologie.

Compatibilitate Leului cu alte zodii

Berbec: Cand aceste doua zodii se intalnesc, nu exista cale de oprire pentru ce urmeaza. Ambele sunt semne de foc si vor adora sa se tachineze, sa se distreze, sa faca totul impreuna. Este doar o chestiune de timp pana cand nativii din aceste doua zodii vor incepe o relatie pasionala si fierbinte.Relatia poate functiona, dar trebuie fixate niste granite de foarte devreme si asta doar daca cei doi vor ca relatia sa mearga. Ambii parteneri sunt incapatanati, demni de incredere si loiaii din fire, astfel ca exista posibilitatea destul de mare ca o relatie intre Leu si Berbec sa dureze. Problemele pot aparea in momentele in care Berbecul nu gadila orgoliul Leului. Leii au necesitate de multa daruiresi vor sa fie comptimentati foarte des.Ambii parteneri isi vor da seama foarte repede daca relatia dintre ei are sanse de izbanda sau nu, asa ca merita incercat.

Taur: Leii gasesc senzualitatea si pastunea alaturi de nativii in Taur. Relatia dintre aceste doua zodii vafi una puternica, prietenia putand dura timp foarte indelungat. Ambele semne impart aceleasi idei in ceea ce priveste sexul, asa ca acest lucru este de bun augur. Nativii in taur vor stii sa stea alaturi de partenerul lor atat la bine cat si la rau, Leii apreciind sentimentul de siguranta pe care partenerii lor li-l pot da. Independenta care ii caracterizeaza pe Lei este unul dintre lucrurile cele mai admirate de catre partenerii lor, realtia Leu-Taur avand potential atat pe termen lung, cat si pe termen scurt. Dragostea ar putea sa apara intre ei atunci cand se asteapta mai putin, iar puternica legatura dintre ei poate dainui mult timp dupa ce relatia lor de iubire s-a terminat. Aceste doua zodii pot fi prietene pe viata. Merita incercata o astfel de relatie.

Gemeni: Leii sunt foarte atrasi de sex-appeal-ul nativilor din Gemeni. Istetimea acestora din urama este considerata foarte atractiva, umorul fiind in aceasta relatie un element care ii apropie si mai mult pe protagonisti. Leii trebuie sa isi controleze iesirile dramatice si lenea care ii cuprinde cateodata, altfel partenerul s-ar putea indeparta si relatia se va termtna inainte de a incepe cu autentic Exista un foarte bun potential in ceea ce priveste relatiile strict fizice, dar cei doi s-ar putea trezi ca s-au indragostit fara sa-si dea seama, ceea ce va duce la o relatie stabila, de lunga durata. Casnicia va implica in mod sigur si o apropiere de familie, copii fiind un element foarte important in aceasta relatie. Un lucru care nu trebuie scapat din vedere este ca nu trebuie sa existe secrete in aceasta relatie, iar comunicarea trebuie sa fie prioritara.

Rac: Ar putea exista o admiratie mutuala intre acestia. Dn clipa in care s-au intalnit vor sari scantei, cu siguranta si chimia dintre ei ii va incinge. Va exista o reactie "chimica" foarte puternica, o electricitate perfecta pentru sex si dragoste. Racul va avea sansa la bani alaturi de un Leu. Se vor mandri de a se afla unul in compania celuilalt si dragostea lor, ca si cuplu, va fi sub lumina reflectoarelor. Leul il va ajuta pe Rac sa scape de pesimism si va aduce lumina in viata acestuia. In schimb, Racul poate determina loialitatea si aplauzele pe care Leul le adora si le ravneste. Cand cei doi sunt impreuna, isi vor afisa adesea afectiunea in public. Daca aceste doua semne vor ca relatia sa dureze, Leul va trebui sa inteleaga cat de importanta este pentru Rac afectiunea constanta. Pe de alta parte, Racul va trebui sa il trateze pe Leu ca pe o regalitate, tottimpu!. Daca cele doua semne nu respecta aceste reguli, atunci unul sau altul va fugi mancand pamantul.

Leu: Relatia dintre doi Lei este o combinatie puternica, cand se intalnesc, nimic nu ii mai poate sista. Forta atractiei este foarte mare. Amandoi sunt semne de foc si iubesc sa se "joace" impreuna. Prin natura semnului focul atrage foc. Este doar o problema de timp pana cand Leii ajung in pat. Relatia poate merge, dar si granitele trebuie stabilite de la inceput si numai daca amandoi vor ca lucrurile sa dureze. Incapatanarea, dar loialitatea sunt elemente care dau potential. Pot aparea probleme cand unul dintre ei nu linguseste ego-ul celuilalt. Leii au necesitate de nenumarate complimente si rugaminti. Unul dintre ei poate ajunge, mai devreme sau mai tarziu, la concluzia ca Leul partener este prea mult pentru el. Secretele si barfele pot dauna relatiei.

Fecioara: Veti comunica bine si va veti intelege unul pe altui. Leul va adora mintea Fecioarei si aceasta va vrea sa il seduca pe Leu in fata tuturor. Atractia se naste repede si poate fi urmata de o relatie romantica. Fecioara il va sustine pe Leu atat in vremuri bune, cat si in cele mai putin bune. Compatibilitatea sexuala sentimnetala va deveni vulcanica. Aceasta relatie este o buna combinatie pentru sex si dragoste. Aspectele familiale si loialitatea ii va tine impreuna. Leul nu trebuie sa se joace cu mintea Fecioarei, pentru ca va avea un pret foarte mare de platit. Fecioara va trebui sa exerseze rabdarea si toleranta pentru ca partenerul Leu sa fie bucuros in relatie. Atractia dintre ei trebuie sa fie foarte puternica, secretele sau infidelitatile pot provoca daune amandurora- Leul va aduce secretosenia, iar Fecioara va potoli lucrurile cand se simte mintita.

Balanta: Balanta este guvernata de Venus si este atragatoare in mod special pentru Leu. cesta va aprecia, de asemenea, frumusetea si gratia cu care Balanta se misca in societate. Cei doi vor impartasi nenumarate hohote de ilaritate si vor participa la cele mai fierbinti petreceri. Totul va parea o petrecere continua. Leul aduce muzica si romantismul in viata Balantei, iar aceasta va aprecia dramatismul si sex-appeal-ul Leului. Atractia poate conduce !a casatorie. Balanta ar putea vedea caracterul posesiv al Leului un pic prea exterm pentru gusturile ei. Relatia va deveni din ce in ce mai trainica in timp, daca nu se va destrama curand. Potentialul pentru sex este foarte bun. Leul o va ajuta pe Balanta sa se redefineasca. Rezultatul va fi o casatorie.

Scorpion: Exista potential in cazul acestor doi nativi, pot avea o aventua care sa dureze. Focul are necesitate de apa, din cand in cand. E mai degraba totul sau nimic, cand cei doi se intalnesc. Fie se indragostesc unul de celalalt si se casatoresc, fie fac sex si devin inamici pe viata. Sunt persoane pasionale, dedicate, care traiesc intens si se pot potrivi in vreo orice aspect al vietii. Doar timpul va putea spune daca nativii au ceea ce le trebuie pentru a crea o poveste de dragoste durabila. Sexul va fi un alt rezultat. Scorpionul se poate astepta la lucruri surprinzatoare in pat din partera Leului. Leul va fi intrigat si curios cu privire la sexul cu Scorpionul. Cand se trece de aceasta, totul se reduce la ceea ce vor ei.

Sagetator: Sagetatorul va fi fascinat de intensitatea si de latura "salbatica" a Leului. Amandorura le place sa se joace cu focul si nici unul nu se sfieste sa utilizeze lingusirea pentru a se ajunge la sex. Se potrivesc foarte bine ca prieteni si iubiti si o atractie puternica ii poate conduce catre o dragoste de durata. Impreuna vor experimenta o dragoste pentru o viata si nenumarate rasete. Copii si animale vor fi implicate in aceasta relatie. Arnandoi au gasit pe cineva care se potriveste cu asteptarile lor sexuale, in dormitor si in afara acestuia. Sexul poate fi exploziv si va fi un motiv pentru a se intoarce unul la altul. Prietenii vor spune ca le sta foarte bine impreuna. Daca cei doi cauta un sex grozav, ar fi cazul sa se opreasca si sa experimenteze.

Capricorn: Capricornul este fascinat de Leu si exista potential pentru o dragoste de durata. Munca intensa si disciplina va dansa un rol important in final in angajarea unuia fata de celalalt. Intalnirile ascunse si manipularea nu exista in tinutul Capricornului, Leule! Tine gelozia si jocuriie in afara sau il vei pierde pe Capricorn pentru totdeauna. Capricornul va deveni din ce in ce mai bun pe masura ce imbatraneste si este foarte atras de o viata de prestigiu. Leul trebuie sa inteleaga cat de important este succesul pentru Capricorn, iar asta trebuie sa il analizeze pe Leu mai putin. Peste toate, scenariul pare promitator din punct de vedere sexual. Leul poate fi dat peste cap de atitudinea rezervata a Capricornului cu privire la sex si la bani. Leul poate pleca si Capricornul se va intreba mirat ce s-a intamplat.

Varsator: Aceasta relatie este foarte provocatoare. Leul si Varsatorul sunt o combinatie interesanta de pasiune, prietenie si sexualitate. Nu vor exista momente de plictiseala intre cei doi. Grupurile din societate si evenimnetele vor stimula relatia. Amandoi au necesitate de independenta si impartasesc abilitati creative similare. Leul si Varsatorul vor imparti o aventura de dragoste si o viata sexuala foarte interesanta. Uneori, unul dintre ei se poate indragosti repede. Mentine totul la lumina, Leule, si asteapta sa vezi cum se dezvolta. Varsatorul trebuie sa ofere aplauze Leului pentru efort si amuzament. Varsatorul poate aduce spiritualitatea in viata Leului, un mare bunos pentru cesta din urma.

Pesti: Intre acesti doi nativi exista o conexiune mistica si senzuala. Amandoi vor fi surprinsi de atractia si intensitatea pe care o simt unul fata de celalalt. cesta poate fi un lucru real pentru Pesti. Leul este impresionat de sarmul Pestelui in societate si de modurile de seducere. Pestele vrea sa il seduca imediat pe Leu. Apa si Focul vor experimenta o viata sexuala pasionanta. Cand totul incepe, nimic nu le sta in cale. Nevoia de exprimare a dragostei va fi resimtita foarte puternic de ambele parti, iar sexul va fi intens. Leul ar putea ajunge la concluzia ca Pestele este amuzant pentru o noapte, dar atat. Este distractiv cand dureaza. O aventura este posibila, dar nu o dragoste de durata, pentru Leu. Pestele ar putea inota in larg intr-o mare de lacrimi.