Horoscop 2008, zilnic si saptamanal, astrologie, numerologie.

Compatibilitate Racului cu alte zodii

Berbec: Sexul poate transforma o relatie de-o noapte intr-o casnicie. exclusiv problema care apare este atunci cand Racii devin instabiti si trec de la o stare emotionala la alta brusc. In astfel de momente, Berbecii se retrag si pot parea egoisti. Cu cat partenerul nascut in zodia Racului se agata mai mult de Berbec, cu atat se inrautateste situatia. Nativii in Berbec trebuie sa inteleaga ca Racii sunt mai sensibili decat lasa sa se vada, iar Racii, la randul lor, trebuie sa stie ca partenerii lor sunt fideli, dar au necesitate de cate o iesire in oras doar cu prietenii (baietii/fetele) din cand in cand. Berbecii ii vor face pe partenerii lor sa se simta mai iubiti ca niciodata, iar Racii au marea calitate de a furniza securitate emotionala Berbecilor. O astfel de relatie este o alegere buna pentru ambele zodii. Relatia va supravietui si in momentele mai tensionate.

Taur: lata o combinatie perfecta penru romantism si sex plin de pasiune. Nativii in Taur sunt cei care vor transforma in realitatea unele dintre cele mai ascunse fantezii ale partenerilor lor. Ambii parteneri pun mare accent pe senzualitate si emotii, iar familia este un mare deziderat al lor. Pentru ca relatia sa poata evolua este necesar ca partenerul nascut in Taur sa renunte la incapatanare, in caz contrar Racii simtindu-se lasati de-o parte. Asta va duce !a instabilitate emotionala si relatia s-ar putea termina inainte de a incepe cu autentic. Atitudinea Racilor este un element de siguranta pentru partenerii lor.

Gemeni: lata o combinatie care duce de foarte multe ori la relatii fizice extrem de senzuale si pe care protagonistii vor sa le mentina cat mai mult. Intalnirea dintre Rac si Gemeni duce la stabilirea imediata a unei relatii intre cei doi, conversatiile se feaga instantaneu, subiectele sunt foarte diverse si, fara sa-si dea seama, vor ajunge si la sex... Pentru ca reiatia sa mearga catre o casnicie trebuie ca ambii protagonist! sa invete sa ierte si sa uite. O problema majora o constitute nevoia permanenta a Gemenilor de spatiu si varietate. lesirile mai nervoase sau emotionale ale Racilor pot fi deasemenea o problema. Gemeni sunt pfredispusi sa renunte usor la angajamente, ceea ce ii va face pe Raci sa se retraga in ei insisi si sa refuze sa mai comunice. In orice caz, aceasta relatie este o foarte buna sitiatie din care ambii parteneri vor avea multe de invatat, mai ales despre ei insisi, astfel ca nu trebuie dat cu piciorul acestei ocazii.

Rac: Ar putea sa mearga, desi ambii parteneri sunt atat de sensibli si axati pe psihic, incat pot ajunge sa isi doreasca sa nu fi stiut cum sa ajunga la gandurile celuilalt, la urma urmei. Unele relatii au necesitate de putin mister. La inceput vor simti ca au gasit adevarata dragoste. Vor impartasi experianta mintii si toate secretele. Sunt de accord in privinta semnificatiei sexului, dragostei sau devotamentului. Racii simt emotiile lor circa la un nivel psihic. Acest lucru poate fi benefic pentru relatie, la fel cum determina scantei. Amadoi sunt semne de apa, paronati de Luna. Apa are necesitate de apa pentru a mentine viata, dar, pe de alta parte, mai are necesitate si de alte elemente, precum pamant sau aer. Interesele externe pot sustine un echilibru al relatiei, dar exista un element de deceptie din partea membrilor familiei sau intruziunile prietenilor sau ale asociatilor. Daca amandoi vor ca sa dureze, ar trebui sa lucreze in aceeasi bransa, sa aiba interese similare si sa fie exterm de intetegatori cu privire la spatiul celuilalt. Nu dramatizati, confruntati-va cu urcusuri si coborasuri si intelegeti ca nicio relatie nu este perfecta. Alegerea este a amadurora, Racilor!

Leu: Ar putea exista o admiratie mutuala intre acestia, din clipa in care s-au intalnit. Vor sari scantei cu siguranta si chimia dintre ei ii va incinge. Va exista o reactie "chimica" foarte puternica, o electricitate perfecta pentru sex si dragoste. Racul va avea sansa la bani alaturi de un Leu. Se vor mandri de a se afla unul in compania celuilalt si dragostea lor, ca si cuplu, va fi sub lumina reflectoarelor. Leul il va ajuta pe Rac sa scape de pesimism si va aduce lumina in viata acestuia. In schimb, Racul poate determina loialitatea si aplauzele pe care Leul le adora si le ravneste. Cand cei doi sunt impreuna, isi vor afisa adesea afectiunea in public. Daca aceste doua semne vor ca relatia sa dureze, Leul va trebui sa inteleaga cat de importanta este pentru Rac afectiunea constanta. Pe de alta parte, Racul va trebui sa il trateze pe Leu ca pe o regalitate, tot timpul. Daca cele doua semne nu respecta aceste reguli, atunci unul sau altul va fugi mancand pamantul.

Fecioara: Este o pereche care "produce" dragoste si posibil casatorie. Racul este un semn de apa si Fecioara un semn de parnant. Acesti doi prieteni se vor lega pe viata la un nivel sexual, spiritual si romantic. Vor fi atat prieteni, cat si iubiti si se vor gasi reciproc atragatori si senzuali. S-ar putea chiar sa isi aminteasca reciproc de persoane de care se indragostisera cu mult timp in urma. Fecioara se presupune a fi cea "virgina" , dar Racul va rade cand va auzi asa ceva. Fecioara va fi foarte senzuala in pat si Racul va fi entuziasmat. Racul te-a cautat pe tine, Fecioaro! Exista un element de surpriza cand aceste semne pornesc intr-o relatie. Sunt, de asemenea, surprize si mistere pentru ambele parti, intr-o asemenea asociatie. Racul si Fecioara vor fi considerati norocosi cand sunt impreuna. Racul rasplateste Fecioara cu loialitate si impreuna pot construi o imobil si o familie. Ei vor ramane prieteni pe viata, daca relatia sexuala se incheie. Copiii vor intra in peisaj in cele din urma.

Balanta: Cei doi pot da unul peste celalalt vreo in orice loc si sfarsesc prin a se casatori in urmatoarea zi. Exista intamplari stranii, dar adevarate, cand o Balanta si un Rac se intalnesc. Acestia nu se pot satura unul de altul si Balanta va aprecia in mod sincer latura sensibila a Racului. Vor fi multe alintaturi, cadouri oferite si primite si afisari ale romantismului. Sexul va fi extraordinar cu Balanta si Racul poate energiza sexual o Balanta intr-un fel ca nimeni altcineva. Aceasta este o intalnire memorabila si care merita si care are potential pentru copii si casnicie. Racul va trebui sa invete sa isi puna la punct indemanarile sociale, in timp ce Balanta ar putea invata cateva lectii de la Rac despre rabdare si toleranta. Acestia se vor completa frumos si exista numeroase aspecte promitatoare cu privire la sex si la dragoste care pot fi ignorate. Racul va da o stralucire ochilor Balantei. Experimenteaza aceasta relatie cat timp ai sansa uneia.

Scorpion: Cei doi se inteleg unul pe altul inca inainte de a avea prima intalnire. Amandoi sunt semne de apa si sunt extrem de compatibili in dragoste si la sex. O partida de sex poate transforma o intalnire de o noapte intr-o casatorie. exclusiv problema apare cand Racul are toane. Cand Racul devine irascibil, Scorpionul poate sa se dea la o parte si sa para egoist. Cu cat Racul se agata mai mult de Scorpion, cu atat mai greu devine totul. Scorpionul trebuie sa inteleaga ca Racul este mult mai sensibil decat pare si Racul are necesitate sa stie ca Scorpionul este foarte loial, dar doreste, din cand in cand, momente in care sa fie exclusiv. Racule, fii foarte atent si prevazator cu sentimentele tale in noptile cu luna plina. Scorpionul ar aprecia mai putine incretituri ale fruntii si mai multe complimente. Racul este guvernat de Luna si de Marte, iar Scorpionul de Pluto. Amandoi vor scoate la lumina frumusetea celuilalt si va exista o tendinta de a parea mult mai atragatori impreuna decat atunci cand sunt pe cont propriu. Scorpionul il va face pe Rac sa se simta mai iubit ca niciodata inainte si Racul va da Scorpionului toata atentia de care cesta din urma are necesitate. Sexul si dragostea sunt foarte probabile intre cei doi. Compatibilitatea sexuala puternica si loialitatea vor supravietui oricaror furtuni de moment. O casatorie va avea succes. Aceasta este persoana la care ati visat fiecare. Fii pe faza, Racule!

Sagetator: Racul il va gasi pe Sagetator inaltator si ratacitor, ceea ce e autentic in cazul acestei zodii. Sagetatorul este un spirit liber si nu are timp sa fie doborat de drame emotionale sau de emotii intense. Acestia vor gasi ceva care ii aduce impreuna pentru scopul de a invata o lectie sau doua. Racul il va tine pe Sagetator acasa, in siguranta, in timp ce cesta din urma il va face pe Rac sa dea tot ce e mai bun din el. Sagetatorul isi poate imagina sexul, romantismul si o imobil alaturi de Rac. Racul, in schimb, vede aventura, optimismul si o fuga de depresiuni langa Sagetator. Problemele apar cand Racul devine iritat, cu toane. Sagetatorul va fugi spre cel mai apropiat semn de iesire cand Racul va incerca sa se agate de el. Racul il va vedea pe Sagetator poate prea liber sau prea usuratic. Lucrurile care ii tin impreuna vor reusi sa ii desparta intr-un final. O atractie puternica devine plictisitoare in rastimpuri. Este cel mai bine ca cei doi sa fie intai prieteni si sa vada dupa aceea ce se mai intampla.

Capricorn: Intre aceste doua semne exista mai multa chimie decat ar putea crede oamenii. Racul este mama zodiacului, iar Capricornul este tatal. Relatia dintre cei doi va fi una intensa si excitanta, care va deveni mai solida si mai trainica o timp cu trecerea anilor. Amandoi impartasesc respectul si simtul datoriei fata de familie, o morala si o valorizare a traditiilor in pofida aspectelor moderne. Gandesc la fel si pot construi impreuna un viitor si o familie. Va exista intotdeauna elemental familial in relatia lor. Racul va aduce caldura si sinceritate Capricornului. asta va da stabilitatea si dragostea pasionanta pe care Racul le-a cautat dintotdeauna. Problemele pot aparea cand toanele amadurora apar in acelasi timp. Capricornul isi va gasi linistea in munca, dar Racul va cauta altceva care sa ii mentina sentimentele calde noaptea. Cei doi invata impreuna definitive rabdarii si ale tolerantei.

Varsator: Racul cauta intotdeauna succesul si siguranta in dragoste. Varsatorul cauta, in schimb, statut si prietenie, deci este usor de inteles de ce aceste doua semne se atrag,. Daca Racul si Varsatorul au aceleasi tinte si aspiratii, prognoza este foarte buna pentru sex, dragoste si posibil casatorie. Varsatorul va gasi un bun ascultator in Rac si se va simti in siguranta cu prietenia si natura pasionanta a Racului. Lucruri inexplicabile se intampla cand Racul (Luna) sta langa Varsator (Uranus - planeta a surprizelor). Aceasta combinatie merita o sansa. Daca cei doi cauta neobisnuitul, inexplicabilul sau surprizele la orice colt, nu trebuie sa caute prea departe. Pentru ca relatia sa mearga, Racul va trebui sa iubeasca si sa dea libertatea necesara Varsatorului, in timp ca partenerul sau va trebui sa fie mult mai atent la fragilitatea Racului. Racul are necesitate sa inteleaga ca Varsatorul traieste pentru petreceri si Varsatorul trebuie sa inteleaga nevoile Racului de a se simti iubit si in siguranta.

Pesti: Mai devreme sau mai tarziu, cele doua semne sunt destinate unei povesti de dragoste. Cat va dura, oricum, este o alta poveste. Amandoi sunt senzuali, intuitivi si cu simt artistic. Persoana din Pesti pare sa inoate in apele adanci ale emotiiior si Racul iubeste adancimea si creativitatea pe care Pestele le aduce in relatie. Exista atractie sexuala si potential pentru o relatie de lung timp. Racul va aprecia atractia, stabilitatea si aventura pe care Pestele le aduce in viata sa. Pestele iubeste "chimia" intensa, contactele sociale si stabilitatea Racului. asta din urma va fi in stare sa citeasca gandurile Pestelui si poate subestima intuitia partenerului sau. O eroare imensa din partea Racului! Problemele apar o oara cu toanele. Sunteti amandoi intuitivi, incat va veti da seama de fiecare zi ce gandeste celalalt. Aici se produce declicul. Pentru ca relatia sa mearga, trebuie sa va acordati libertatea de care fiecare are necesitate. Veti sti daca merita sa luptati pentru retatie si veti face lucrul cel mai bun in sensul cesta. Fie va veti iubi, fie nu. Pestele va inota departe daca Racul nu se comporta bine.