Horoscop 2008, zilnic si saptamanal, astrologie, numerologie.

Compatibilitate Taur cu alte zodii

Berbec: Taurii si Berbecii se vor simti bine impreuna, se vor distra, se vor tachina si vor fi foarte buni prieteni. Fiecare are foarte multe de invatat de la celalat. Vor avea idei similare si vor imparti multe lucruri, calitati si pasiuni. Taurii sunt atrasi de exuberanta nativilor din Berbec si vor sta langa acestia la bine si la greu. Nativii din Berbec apreciaza acest lucru foarte mult. Independenta de care dau dovada Berbecii este un alt element care ii atrage pe cei nascuti in zodia Taurului. Aceasta combinatie de zodii este una in care relatiile, fie ele pe termen lung sau de scurta durata, vor fi pline de satisfactii. Este foarte posibil sa se indragosteasca rapid, aproapefara sa isi dea seama. Taurii sunt seriosi si senzuali, iar o relatie intre ei si Berbeci se va transforma cu usurinta intr-o prietenie foarte solida. Ambii parteneri vor invata multe despre ei insisi si despre celalalt in urma acestei relatii. Merita incercat!

Taur: Relatia dintre doi Tauri va fi una care implica putere. Rezultatul va fi bun atat din punct de vedere al unei familii, cat si in ceea ce priveste o relatie profesionala, vor castiga ani frumosi impreuna. Intalnirea dintre doi nativi in Taur va implica un mare grad de atractie fizica si multa senzualitate. Asta este o combinatie care va avea efecte pozitive atat e termen scurt, cat si in cazul unei relatii foarte lungi. In cazul in care intre cei doi parteneri nu apare dragostea, este mai bine sa renunte la aceasta relatie pentru ca altfel vor ramane amandoi cu un gust amar.

Gemeni: Taurii sunt atrasi de provocari, iar Gemenii, in afara de faptul ca sunt considerati sexi de catre tauri, constituie tocmai o astfel de provocare. Din pacate Taurii cauta si siguranta intr-o relatie, lucru pe care Gemenii nu il pot furniza in timp. Pentru ca o astfel de relatie sa functioneze e indicat ca taurii sa petreaca cat mai mult timp in compania partenerului, sa renunte la a fi atat de obsedati de munca, dar sa ii ofere partenerului libertatea dupa care asta ravneste adeseori, iar Gemenii ar trebui sa mai renunte la zilele de libertate totala si sa fie mai putin egoisti. Aceasta relatie este mai potrivita pentru o aventura de-o noapte, altfel ambii actori implicati vor trebui sa faca mult prea multe compromisuri in eventualitatea unei relatii de lunga durata.

Rac: lata o combinatie perfecta pentru romantism. Nativii in Taur sunt cei care vor transforma in realitatea unele dintre cele mai ascunse fantezii ale partenerilor lor. Ambii parteneri pun mare accent pe senzualitate si emotii, iar familia este un mare deziderat al lor. Pentru ca relatia sa poata evolua este necesar ca partenerul nascut in Taur sa renunte la incapatanare, in caz contrar Racii se vor simti lasati de-o parte. Asta va duce la instabilitate emotionala si relatia s-ar putea termina inainte de a incepe cu autentic. Atitudinea Racilor este un element de siguranta pentru partenerii lor.

Leu: Leii gasesc senzualitatea si pasiunea alaturi de nativii in Taur. Relatia dintre aceste doua zodii va fi una puternica, prietenia putand dura timp foarte indelungat. Nativii in taur vor sti sa stea alaturi de partenerul lor atat la bine cat si la rau, Leii apreciind sentimentul de siguranta pe care partenerii lor li-l pot da. Independenta care ii caracterizeaza pe Lei este unul dintre lucrurile cele mai admirate de catre partenerii lor, relatia Leu-Taur avand potential atat pe termen lung, cat si pe termen scurt. Dragostea ar putea sa apara intre ei atunci cand se asteapta mai putin, iar puternica legatura dintre ei poate dainui mult timp dupa ce relatia lor de iubire s-a terminat. Aceste doua zodii pot fi prietene pe viata. Merita incercata o astfel de relatie.

Fecioara: Ambele zodii sunt semne de pamant si au capacitatea de a comunica si a se intelege reciproc intuitiv. Nivelul discutiilor dintre ei creste cu trecerea timpului si la fel se intampla cu relatia lor care va deveni din ce in ce mai puternica in timp. Ambii parteneri sunt capabili de o intelegere profunda a viselor si telurilor celuilalt. Se formeaza astfel o legatura dincolo de cuvinte, atat de puternica incat este putin probabil ca ceva o va putea destrama. Aceasta relatie nu poate da gres. Punct. Atractia puternica si loialitatea de care sunt in stare ii va tine impreuna pentru foarte mult timp. Singurele probleme care pot aparea ar veni din partea rudelor.

Balanta: Ambele zodii sunt guvernate de Venus, planeta a dragostei si frumusetii. Frumusetea interiora si sociabilitatea nativilor din Balanta sunt considerate foarte atragatoare de catre Taur. Ambii parteneri gandesc similar si amandoi apreciaza prestigiul social al celuilalt. Se vor completa reciproc foarte frurnos. Taurii ofera substanta si intensitate, iar nativii in Balanta pot darui celorlalti optimismul lor. Starile mai negativiste ale Taurilor pot fi uneori o piedica in calea ducerii relatiei la un nivel mai inalt de incredere si daruire. Daca isi vor acorda unul altuia spatiul individual, mici clipe de libertate, vor putea sa treaca peste orice probleme. Aceasta relatie devine mai profunda si rezistenta cu trecerea timpului. Dragostea pe termen lung depinde de telurile ambilor parteneri. Familia va fi o zona foarte importanta in aceasta relatie.

Scorpion: Scorpionul este semnul opus Taurului in zodiac. O relatie intre aceste doua semne inseamna bani, putere si familie. Un flirt neinsemnat poate sa se transforme in timp intr-o relatie puternica si foarte probabil sa duca la casatorie. Aceasta relatie implica multa atractie fizica si senzualitate. Posesivitatea Scorpionului este un atu in relatia cu Taurii, care considera acest lucru drept un semn de iubire. O astfel de relatie va fi una pasionala si cu sanse de reusita, atat pe termen lung cat si scurt. Relatia trebuie sa se bazeze pe o doza foarte mare de incredere, altfel ambii parteneri ar putea sa regrete alegerile facute.

Sagetator: Taurii considera o astfel de relatie ca pe o aventura ce nu trebuie ratata. Cei implicati in asta relatie vor avea idei similare si vor imparti aceleasi teluri. Taurii exercita o atractie fizica foarte intensa asupra celor nascuti in Sagetator si vor stii sa le fie alaturi in orice conditii. Combinatia dintre aceste doua zodii are foarte multe sanse de reusita, atat pe termen scurt, cat si in ceea ce priveste o relatie mai lunga. Protagonistii s-ar putea indragosti fara sa isi dea seama. Relatia dintre Taur si Sagetator va continua mult timp dupa ce atractia, fie ea doar fizica, dintre cei doi, s-a terminat. Ambii parteneri vor avea multe de invatat din aceasta relatie, astfel ca merita incercat.

Capricorn: O relatie intre doi nativi ai acestor zodii va fi una, aproximativ exclusiv, de lunga durata, in care dragostea isi va face simtita prezenta de foarte devreme. Capricornii sunt fascinati de nativii in Taur, cesta fiind un argument in plus la trainicia relatiei dintre cele doua semne. In sfarsit, fiecare a intalnit un partener cu care poate concura de la egal la egal in ceea ce priveste rezistenta. Disciplina, increderea si eforturile pe care le vor depune vor fi tot atatea puncte de rezistenta pentru relatia lor. Protagonistii vor descoperi ca impart multe idealuri similare, ca gandesc la fel si ca se pot compteta perfect. In aceasta relatie nu are ce cauta gelozia si egoismul, altfel ambii parteneri vor regreta. Aceasta este o relatie foarte circa de perfectiune, asa ca nu e cazul sa dati inapoi.

Varsator: O relatie intre un Varsator si un Taur este de la bun inceput sub auspicii favorabile, ambii nativi avand idealuri si moduri de gandire apropiate. Fiecare va avea multe de invatat de la celalalt. Aceasta combinatie de zodii este una in care relatiile, fie ele pe termen lung sau de scurta durata, vor fi pline de satisfactii. Este foarte posibil sa se indragosteasca rapid, cam fara sa isi dea seama. Taurii sunt seriosi si senzuali, iar o relatie dintre ei si Varsatori se va transforma cu usurinta intr-o prietenie foarte solida. O relatie pe termen lung se va concretiza cam sigur intr-o casnicie.

Pesti: lata o relatie in care banii vor disputa un rol foarte important. Daca cei doi vor avea aceleasi idealuri, si exista o foarte mare sansa ca acest lucru sa se intample, vor reusi sa pune pe picioare afaceri foarte banoase. Intensitatea relatiei, atat la nivel fizic, cat si la nivel spiritual, va fi un argument foarte puternic, daca nu cel mai puternic, care ii va face pe nativi in Pesti sa se dedice trup si suflet acestei legaturi. Rudele pot pune probleme in ceea ce priveste o astfel de relatie. Din partea celor implicati in ea dar, exista sanse mari de statornicie si casnicia lor va fi, foarte probabil, una bucuroasa.