Horoscop 2008, zilnic si saptamanal, astrologie, numerologie.

Compatibilitatea balantei cu alte zodii

Berbec: Cei nascuti in Balanta sunt guvernati de Venus si vor exercita o atractie speciala asupra Berbecilor. Sociabilititatea Balantei este unul din lucrurile pe care nativii in Berbec il cauta in secret. Relatia dintre aceste doua zodii este una plina de umor si distractii extraordinare. Atractia care apare destul de repede va duce in scurt timp la casatorie.

Totusi, cei nascuti sub semnul Balantei vor considera agresivitatea Berbecilor nu tocmai binevenita. Solutia: lasati-va spatiu de manevra unul celuilat si veti trece fara probleme prin furtunile vietii. Relatia se imbunatateste pe masura ce trece timpul, iar familia, in eventualitatea aparitiei acesteia, va fi cea care va ajunge sa fie punctul central al acestei relatii.

Taur: Ambele zodii sunt guvernate de Venus, planeta a dragostei si frumusetii. Frumusetea interiora si sociabilitatea nativilor din Balanta sunt considerate foarte atragatoare de catre Taur. Ambii parteneri gandesc similar si amandoi apreciaza prestigiul social al celuilalt. Se vor completa reciproc foarte frumos. Taurii ofera substanta si intensitate, iar nativii in Balanta pot darui celorlalti optimismul lor.

Starile mai negativiste ale Taurilor pot fi uneori o piedica in calea ducerii relatiei la un nivel mai inalt de incredere si daruire. Daca isi vor acorda unul altuia spatiul individual, mici clipe de libertate, vor putea sa treaca peste orice probleme. Aceasta relatie devine mai profunda si rezistenta cu trecerea timpului. Dragostea pe termen lung depinde de telurile ambilor parteneri. Familia va fi o zona foarte importanta in aceasta relatie.

Gemeni: Cand aceste doua semne se intalnesc, Gemenii vor fi primii care intrezaresc o legatura romantica de lunga durata, cu un bun potential in ceea ce priveste o casnicie. Ambele sunt semne de aer si pot sta in dormitor sa vorbeasca, si nu numai, nopti intregi. Sociabilitatea Balantei este unul din elementele de care Gemenii se simt foarte atrasi, astfel ca abilitatile de comunicare si, foarte important, de a-i asculta pe cei din jur reprezinta o bila alba pentru evolutia pozitiva a acestei relatii.

O relatie pe termen lung ii va face pe ambii parteneri sa se simta in siguranta atat in materie de sex cat si in privinta relatiei lor la nivel spiritual.

Rac: Cei doi pot da unul peste celalalt vreo in orice loc si sfarsesc prin a se casatori in urmatoarea zi. Exista intamplari stranii, dar adevarate, cand o Balanta si un Rac se intalnesc. Acestia nu se pot satura unul de altul si Balanta va aprecia in mod sincer latura sensibila a Racului. Vor fi multe alintaturi, cadouri oferite si primate si afisari ale romantismului. Sexul va fiextraordinar intre Rac si Balanta.

Aceasta este o intalnire memorabila si care merita si care are potential pentru copii si casnicie. Racul va trebui sa invete sa isi puna la punct indemanarile sociale, in timp ce Balanta ar putea invata cateva lectii de la Rac despre rabdare si toleranta. Acestia se vor completa frumos si exista numeroase aspecte promitatoare cu privire la sex si la dragoste care pot fi ignorate. Racul va da o stralucire ochilor Balantei. Experimenteaza aceasta relatie cat timp ai sansa uneia.

Leu: Balanta este guvemata de Venus si este atragatoare in mod special pentru Leu. asta va aprecia, de asemenea, frumusetea si gratia cu care Balanta se misca in societate. Cei doi vor impartasi nenumarate hohote de ilaritate si vor participa la cele mai fierbinti petreceri. Totul va parea o petrecere continua. Leul aduce muzica si romantismul in viata Balantei, iar aceasta va aprecia dramatismul si sex-appeal-ul Leului.

Atractia poate conduce la casatorie. Balanta ar putea vedea caracterul posesiv al Leului un pic prea exterm pentru gusturile ei. Relatia va deveni din ce in ce mai trainica in timp, daca nu se va destrama curand. Leul o va ajuta pe Balanta sa se redefineasca. Rezultatul va fi o casatorie.

Fecioara: Amandoi nativii au abilitatea surprinzatoare de a comunica foarte bine si de a se intelege unul pe altul. Va veti incuraja unul pe altul in momentele bune si mai putin bune. Fecioara ofera stabilitate Balantei sexi. Compatibilitatea sexuala si romantica va fi molipsitoare. Aceasta este, in special, o buna combinatie pentru sex si dragoste. Preocuparile pentru familie ii va tine impreuna.

Fecioara nu trebuie sa aiba secrete fata de Balanta, altfel va regreta. Fecioara trebuie sa mentina echilibrul Balantei si amandoi vor fi bucurosi. Prognoza pentru un angajament de lung timp este excelent, daca se evita secretele in relatie. Rudele si secretele pot fi o problema pentru acestia doi. Adevarul va va elibera pe amandoi. Ganditi-va la aceasta!

Balanta: In astrologie, unii critici insista ca cele doua semne astrologice intr-o relatie romantica nu sunt asa usor de amestecat. Este o teorie care se aplica cu atat mai putin in cazul Balanta/Balanta. Cu atata frumusete si potential in aceasta relatie, este usor de vazut de ce cei doi se atrag de la inceput. Ambi sunt guvernati de Venus, planeta frumusetii si vor gasi sexualitatea celuilalt irezistibila.

Aceasta este o pereche sexi, grozava si extrem de compatibila. Cei doi vor insista sa creada ca au intalnit persoana potrivita. Balanta va fi intotdeauna romantica, sociabila si cheltuitoare. Nu va fi niciodata prea mult daca se simt bine. Sexul va fi puternic: dragostea le va taia cu siguranta respiratia.

Scorpion: Balanta este guvernata de Venus si este in mod special atrasa de Scorpion. Frumusetea Balantei si sarmul social sunt calitati pe care Scorpionul le doreste de la partener. Acesti vecini care locuiesc alaturi unul de altul in zodiac vor impartasi multe rasete si se vor imprieteni repede. Scorpionul va aduce substanta si intensitate Balantei. Compatibiiitatea sexuala este posibila aici, dar cu Scorpionul va fi totul sau nimic. Balanta ar putea sa vada in partea ascunsa a Scorpionului un lucru prea extrem.

Scorpionul va simti nevoia de a fi mai bine inteles de Balanta si nevoia ca aceasta sa i se devoteze mai mult. Mentineti un echilibru sanatos in relatie si veti putea supravietui oricaror perioade furtunoase. Balanta il Iva ajuta pe Scorpion sa devina mai stilat si sa iasa mai des din imobil. Balanta va beneficia, de asemenea, de mai multe surprize prin aspectul misterios al vietii Scorpionului. Aspectele familiaie aduc presiuni financiare daca va exista o casatorie intre cei doi.

Sagetator: Balanta este guvernata de Venus si este foarte seducatoare si extravaganta. Frumusetea sarmanta a Balantei si atitudinea pozitiva sunt lucrurile pe care Sagetatorul le cauta in relatiile de dragoste sau sexuale. Acesti doi nativi vor imparti numeroase hohote de ilaritate si pot imparti chiar o imobil. Sagetatorul aduce consistenta si intensitatea Balantei. Atractia se poate transforma in casnicie. Aceasta relatie se bazeaza din ce in ce mai mult pe sex si poate deveni mai romantica in timp.

Balanta il va ajuta pe Sagetator sa obtina un camin si vor calatori mult impreuna. Aspectele familiale vor domina relatia. Prietenii pot fi o sursa de barfe sau de gelozie. O atractie puternica va supravietui oricaror stricaciuni emotionale sau deprimarilor. Sagetatorul trebuie sa se concentreze pe loialitate daca vrea ca "grozava" Balanta sa fie alaturi de el la bine sau la rau.

Capricorn: Amandoi impartasesc o abilitate surprinzatoare in a comunica si in a se intelege unul pe altul. Cei doi se vor sprijini la bine si la greu. Compatibilitatea sexuala si romantica va fi subtila la inceput, dar se va infierbanta in timp. Simtul echilibrului si al loialitatii ii va tine impreuna.

Capricornul trebuie sa o mentina pe Balanta echilibrata si amandoi vor fi multumiti. Prognoza pentru un angajament de lunga durata este excelenta daca se evita secretele. Rudele pot deveni uneori o problema pentru cei doi. Adevarul ii va elibera pe amandoi. Acesti doi nativi vor experimenta un stil de viata neortodox impreuna daca se casatoresc.

Varsator: Balanta va gasi dragostea pe care o cauta alaturi de Varsator. cesta va vedea aventura, exotismul si vor scapa de plictiseala alaturi de frumoasa si sarmanta Balanta. Impreuna, cei doi pot construi o relatie sexuala care va deveni din ce in ce mai fierbinte. Aceasta relatie poate incepe repede si sa dureze pentru totdeauna.

Balanta ar putea ajunge la concluzia ca Varsatorul este singurul pentru ea si viceversa. Aceasta relatie, cel mai probabil, va duce la o dragoste de lunga durata. Un posibil mariaj este foarte plauzibil.

Pesti: Acesti doi nativi vor bea, dansa si compune muzica impreuna. Amandoi sunt talentati, sociabili si apreciaza o viata traita bine. Va exista distractie, varietate si atractie cand cei doi sunt impreuna. Balanta va vedea un viitor sigur alaturi de Pesti. Nativul din zodia Pesti va vedea stil si clasa si va dori sa se afiseze in public alaturi de Balanta. Aceasta relatie ar putea dura. Va exista o problema in ceea ce priveste familia, la un anumit punct.

Daca cei doi doresc sa se angajeze unul fata de celalalt, prognoza este buna pentru o dragoste pe termen lung. Sexul va fi foarte pasional si Pestele va vrea sa il faca cu acte in regula. Evitati secretele si totul va merge bine. Copiii ar putea constitui o surpriza aici!