Horoscop 2008, zilnic si saptamanal, astrologie, numerologie.

Compatibilitatea fecioarei cu alte zodii

Berbec: Comunicarea dintre aceste doua zodii este excelenta, iar nativii se vor intelege perfect unul pe celalalt. Berbecii se vor da in vant dupa inteligenta Fecioarelor, iar nativii din Fecioara vor vrea sa ii seduca pe cei dintai cat mai repede. Atractia apare destul de repede si o relatie romantica nu este exclusa, ba din contra. Compatibilitatea sexuala si romantica va duce la o relatie vulcanica, pasionala, voluptuoasa.

Nativii in Fecioara vor fi intotdeauna alaturi de partenerii lor Berbeci, la bine si la rau. Lucrurile care tin de familie si totalitate ii vor tine pe cei doi parteneri impreuna pentru mult timp. Greseliie care pot duce distrugerea relatiei sunt jocurile pe care uneori Berbecii le fac, partenerii lor ajungand sa nu mai stie ca sa creada. Rudele pot pune probleme in ceea ce priveste o astfel de relatie. Din partea celor implicati in ea dar, exista sanse mari de statornicie si casnicia lor va fi, foarte probabil, una bucuroasa.

Taur: Ambele zodii sunt semne de pamant si au capacitatea de a comunica si a se intelege reciproc intuitiv. Nivelul discutiilor dintre ei creste cu trecerea timpului si la fel se intampla cu relatia lor care va deveni din ce in ce mai puternica in timp. Ambii parteneri sunt capabili de o intelegere profunda a viselor si telurilor celuilalt.

Se formeaza astfel o legatura dincolo de cuvinte, atat de puternica incat este putin probabil ca ceva o va putea destrama. Din punct de vedere sexual fiecare ii va oferi celuilalt ceea ce isi doreste fara a fi necesitate ca partenrul sa o ceara. Aceasta relatie nu poate da gres. Punct. Atractia puternica si loialitatea de care sunt in stare ii va tine impreuna pentru foarte mult timp. Singurele probleme care pot aparea ar veni din partea rudelor.

Gemeni: O relatie intre doi nativi ai acestor zodii va duce la o legatura in care prietenia este pe primul loc si care va implica banii si puterea exercitata asupra celor din jur. Atractia de ordin intelectual se va instaura prima in cazul acestor semne zodiacale. Conversatiile se vor lega instantaneu la intalnirea lor, iar relatiile fizice vor fi extrem de apreciate de ambii parteneri. Gemeni-Fecioara este o combinatie care da rezultate dintre cele mai pozitive.

Prietenia va fi una de lunga durata, in cazul in care atractia dintre cei doi isi pierde din intensitate. Desi conversatiile nu isi vor pierde niciodata din savoare, rutina s-ar putea instaura in ceea ce priveste sexul. Comunicarea nu va fi o problema pentru cei impiicati in aceasta relatie, asatfel ca plictiseala care s-ar putea instaura in dormitor poate fi usor combatuta discutand. In aceasta relatie nu exista subiect tabu.

Rac: Este o pereche care "produce" sex, dragoste si posibil casatorie. Racul este un semn de apa si Fecioara un semn de pamant. Acesti doi prieteni se vor lega pe viata la nivel sexual, spiritual si romantic. Vor fi atat prieteni, cat si iubiti si se vor gasi reciproc atragatori si senzuali. S-ar putea chiar sa isi aminteasca reciproc de persoane de care se indragostisera cu mult timp in urma. Fecioara se presupune a fi cea "virgina", dar Racul va rade cand va auzi asa ceva.

Fecioara va fi foarte senzuala in pat si Racul va fi entuziasmat. Racul te-a cautat pe tine, Fecioaro! Exista un element de surpriza cand aceste semne pornesc intr-o relatie. Sunt, de asemenea, surprize si mistere pentru ambele parti, intr-o asemenea asociatie. Racul si Fecioara vor fi considerati norocosi cand sunt impreuna. Racul rasplateste Fecioara cu loialitate si impreuna pot construi o imobil si o famiiie. Ei vor ramane prieteni pe viata, daca relatia sexuala se incheie. Copiii vor intra in peisaj in cele din urma.

Leu: Veti comunica bine si va veti intelege unul pe altul. Leul va adora mintea Fecioarei si aceasta va vrea sa il seduca pe Leu in fata tuturor. Atractia se naste repede si poate fi urmata de o relatie romantica. Fecioara il va sustine pe Leu atat in vremuri bune, cat si in cele mai putin bune. Compatibilitatea sexuala si sentimentala va deveni vulcanica.

Aceasta relatie este o buna combinatie pentru sex si dragoste. Aspectele familiale si loialitatea ii va tine impreuna. Leul nu trebuie sa se joace cu mintea Fecioarei, pentru ca va avea un pret foarte mare de platit. Fecioara va trebui sa exerseze rabdarea si toleranta pentru ca partenerul Leu sa fie bucuros in relatie. Atractia dinire ei trebuie sa fie foarte puternica, secretele sau infidelitatile pot provoca daune amandurora. Leul va aduce secretosenia, iar Fecioara va potoli lucrurile cand se va simte mintita.

Fecioara: Aceasta combinatie poate produce putere, bani si chiar o familie. Exista o atractie la nivel psihic si o groaza de senzualitate, cand cei doi se intalnesc. Este o asociatie care poate castiga usor, desi poate dura atat pe termen lung, cat si pe termen scurt. Merge incet la capitolul sex, deoarece poate exista o supraincarcare la nivel intelectual.

Uneori, unul dintre ei va ajunge la concluzia ca ceva lipseste. Poate fi un caz de a avea prea multe in comun. Toate relatiile au necesitate de echilibru. Asigura-te ca esti cu autentic indragostit sau unul dintre voi va pleca, regretand aceasta experienta. la-o usor pentru a avea rezultate bune.


Balanta: Amandoi nativii au abilitatea surprinzatoare de a comunica foarte bine si de a se intelege unul pe altul Va veti incuraja unul pe altul in momentele bune si mai putin bune. Fecioara ofera stabilitate Balantei sexi. Compatibilitatea sexuala si romantica va fi molipsitoare. Aceasta este, in special, o buna combinatie pentru sex si dragoste.

Preocuparile pentru familie ii va tine impreuna. Fecioara nu trebuie sa aiba secrete fata de Balanta, altfel va regreta. Fecioara trebuie sa mentina echiiibrul Balantei si amandoi vor fi bucurosi. Prognoza pentru un angajament de lung timp este excelent, daca se evita secretele in relatie. Rudele si secretele pot fi o problema pentru acestia doi. Adevarul va va elibera pe amandoi. Ganditi-va la aceasta!

Scorpion: Impartiti abilitatea de a comunica, de a va intelege si chiar de a va "ghici" unul pe altul. Conversatiiie devin mai placute in timp si la fel si relatia sexuala. Exista un angajament nenumit intre Scorpion si Fecioara care, odata stabilit, va fi cu greu destramat. Fecioara da stabilitate Scorpionului sexi si viceversa. Veti oferi celuilalt ce nevoi are in mod instinctiv si ii veti indeplini dorintele sexuale. Compatibilitatea sexuala si romantica este una exploziva.

O prietenie puternica si o loialitate aparte ii va tine pe cei doi impreuna. Scorpionul nu trebuie sa joace jocuri de intelectualitate cu Fecioara caci altfel va avea de platit. Fecioara il va tine pe Scorpion cu picioarele pe pamant si va avea grija de sanatatea sa. Prognoza pentru o relatie pe termen lung este excelenta. Concentrati-va in a va vindeca de voi insiva si amandoi veti gasi o ratiune de a trai. A lucra impreuna poate fi un autentic afrodisiac.

Sagetator: Veti comunica bine si va veti intelege unul pe altul. Sagetatorul va adora mintea Fecioarei si Fecioara va dori sa il seduca imediat pe Sagetator. Atractia apare repede si o relatie romantica s-ar putea construi. Fecioara il va sustine pe Sagetator in momentele bune si rele. Fecioara este o supraveghetoare pentru Sagetator.

Compatibilitatea sexuala si romantica va fi intensa si pasionanta. Aceasta relatie este, in special, o buna combinatie pentru sex si dragoste. Prietenia si compatibilitatea ii va tine pe cei doi nativi impreuna. Fecioara va trebui sa il tina pe Sagetator cu picioarele pe pamant si amandoi vor fi bucurosi. Atractia dintre ei va fi indeajuns de puternica sa supravietuiasca oricaror furtuni emotionale. Sagetatorul poate fi cel care va lua hotaratea finala.

Capricorn: Amandoi impartasesc o abilitate surprinzatoare in a comunica si in a se intelege unul pe altul. Conversatiile dintre ei se vor imbunatati, la fel ca si relatia. Isi vor intelege reciproc telurile si sperantele cu privire la viitor. Se vor sprijini reciproc in momentele bune si proaste. Isi vor oferi reciproc ceea ce persoana de langa are necesitate in mod instinctiv si doreste, din punct de vedere sexual.

Compatibilitatea sexuala si romantica va fi exploziva. Nu vei putea sa dai gres cu o astfel de combinatie astrologica, punct. Sentimentele puternice si loialitatea ii va tine pe cei doi impreuna. Sexul extraordinar si indragostirea rezulta adesea din aceasta combinatie. Prognoza pentru un angajament pe termen lung este excelenta. O imobil si o familie se pot dezvolta in timp.

Varsator: Aceasta ar putea fi o intalnire provocatoare si excitanta pentru ambele elemente, plina de surprize, o prietenie care se va lasa foarte repede cu o partida de sex. Fecioara si Varsatorul sunt o combinatie interesanta de pasiune, prietenie si sexualitate. Activitatile sociale vor face relatia stimulanta si plina de erotism. Fecioara este un semn care il va tine pe Varsator cu picioarele pe pamant.

Amandoi isi doresc sex, prietenie si impartasesc abilitati creative. Uneori, unul dintre cei doi se poate indragosti repede, chiar brusc. Mentine totul la suprafata, Fecioaro, si vezi ce iese. Varsatorul trebuie sa ii dea Fecioarei credit pentru efortul ei si multe hohote de ilaritate. Fecioara nu este atat de timida pe cat crede Varsatorul. Cand Varsatorul devine tacut, Fecioara simte nevoia sa scape. Pentru aceasta trebuie sa munceasca: planuri de excursii si calatorii impreuna. Construiti-va o legatura bazata pe substanta si veti putea crea amintiri pentru o viata impreuna.

Pesti: Se spune ca opozitiile se atrag si Fecioara si Pestii sunt un exemplu care ilustreaza perfect cesta vorba batraneasca. Cand acestia doi se intalnesc, va exista o curiozitate imediata si o atractie sexuala. Pestele o va vedea pe Fecioara ca pe o visatoare a dragostei si va face orice efort ca sa stea in preajama Fecioarei inteligente si sexi. Fecioara va vedea in Peste un sociaibil si un aventurier in materie de sex si ii va lasa intotdeauna asteptari. Sexul va fi un element puternic care va mentine relatia excitanta.

Dragostea va inflori pana la punctul unui posibil mariaj. Cu cat se apropie mai mult, cu atat va fi mai greu ca sa ramana impreuna. Pestele s-ar putea indeparta la un moment neportivit, iar Fecioara va deveni paranoica. Fecioara ar putea spune lucrulgresit la timpul gresit. Pestele va vedea aceasta ca pe o manipulare si va inota spre ape mai sigure. Pentru ca relatia sa mearga, ambele semne au necesitate sa inteleaga reciproc definitia angajamentului. Aceasta este cruciala pentru amandoi nativii.