Horoscop 2008, zilnic si saptamanal, astrologie, numerologie.

Compatibilitatea scorpionului cu alte zodii

Berbec: Sunt sanse foarte mari ca nativii acestor doua zodii sa aiba parte de o poveste de dragoste nemaipomenita. Berbecii vor spune ca in sfarsit au intalnit pe cineva care ii intelege neconditionat. S-ar parea ca apa are necesitate de foc uneori. Relatia dintre aceste doua zodii presupune totul sau nimic, nu prea e loc de compromisuri.

Un berbec si un scorpion fie se indragostesc si, astfel urmeaza foarte probabil o casntcie extraordinara, fie au o aventura de o nopate si devin inamici pe viata. Ambele semne sunt pasionale, dedicate, traiesc totul cu intensitate si se pot completa foarte bine reciproc. Doar timpul poate spune daca relatia dintre cei doi poate deveni o poveste de dragoste adevarata.

Taur: Scorpionul este semnul opus Taurului in zodiac. O relatie intre aceste doua semne inseamna bani, putere si familie. Un flirt neinsemnat poate sa se transforme in timp intr-o relatie putemica si foarte probabil la casatorie. Aceasta relatie implica multa atractie fizica si senzualitate. Posesivitatea Scorpionuiui este un atu in relatia cu Taurii, care considera acest lucru drept un semn de iubire.

O astfel de relatie va fi una pasionala si cu sanse de reusita, atat pe termen lung cat si scurt. Sexul ii poate transforma pe amandoi si iubirea ii poate lua prin surprindere. Relatia trebuie sa se bazeze pe o doza foarte mare de incredere, altfel ambii parteneri ar putea sa regrete alegerile facute.

Gemeni: Dintre toate cele dousprezece semne ale zodiacului, Scorpionul ii considera pe Gemeni cei mai greu de inteles. Totusi, nativii in Scorpion sunt atrasi de provocari, mai ales ca Gemenii ii se par foarte sexy. Desi sunt foarte intuitivi si de cele mai multe ori instinctele nu ii inseala, de fiecare soroc cand vor Scorpionii vor crede ca au aflat ultimul secret despre partenerul lor din Gemeni, asta din urma ii va face o noua surpriza....lucru care nu duce neaparat la o intarire a relatiei, la mentinerea interesului, dimpotriva.

Aceste mistere il pun pe jar pe Scorpion, si asta nu e un lucru tocmai bun, nervii sai avand o limita relativ usor de atins. Relatia aceasta poate functiona in conditiile in care amandoi se dau in vand dupa o legatura plina de teatralitate, de certuri si partide de sex sporadice, dar pasionale. Libertatea este foarte importanta pentru Gemeni, astfel ca nativii in Scorpion trebuie sa isi tempereze gelozia. Pe de alta parte, Gemeni trebuie sa comunice foarte rnult cu partenerul lor si sa nu ii ascunda secrete. Relatia cesta este mai potrivita pentru o aventura de-o noapte. Daca isi doresc o relatie pe teren lung, ambele semne vor fi nevoite sa faca multe compromisuri. Pe de alta parte o aventura de-o noapte ar putea duce la deceptii si resentimente peste care ambii parteneri vor trece foarte greu.

Rac: lata alianta ideala. Cei doi se inteleg unul pe altul inca inainte de a avea prima intalnire. Amadoi sunt semne de apa si sunt extreme de compatibili in dragoste si la sex. O partida de sex poate transforma o intalnire de o noapte intr-o casatorie. exclusiv problema apare cand Racul are toane. Cand Racul devine irascibil, Scorpionul poate sa se dea la o parte si sa para egoist. Cu cat Racul se agata mai mult de Scorpion, cu atat mai greu devine totul. Scorpionul trebuie sa inteleaga ca Racul este mult mai sensibil decat pare si Racul are necesitate sa stie ca Scorpionul este foarte loial, dar doreste, din cand in cand, momente de intimitate. Racule, fii foarte atent si prevazator cu sentimentele tale in noptile cu luna plina.

Scorpionul ar aprecia mai putine incretituri ale fruntii si mai multe complimente. Racul este guvernat de Luna si de Marte, iar Scorpionul de Pluto. Amandoi vor scoate la lumina frumusetea celuilalt si va exista o tendinta de a parea mult mai atragatori impreuna decat cand sunt pe cont propriu. Scorpionul il va face pe Capricorn sa se simta mai iubit ca niciodata inainte si Racul va da Scorpionului toata atentia de care cesta din urma are necesitate. Sexul si dragostea sunt foarte probabile intre cei doi. Compatibilitate sexuala puternica si loialitatea vor supravietui oricaror furtuni de moment. O casatorie va avea succes. Aceasta este persoana la care ati visat fiecare. Fii pe faza, Racule!

Leu: Exista potential in cazul acestor doi nativi, pot avea o aventua de dragoste care sa dureze. Focul are necesitate de apa din cand in cand. E rnai degraba totul sau nimic, cand cei doi se intalnesc. Fie se indragostesc unul de celalalt si se casatoresc, fie fac sex si devin inamici pe viata. Sunt persoane pasionale, dedicate, care traiesc intens si care se pot potrivi in circa orice aspect al vietii.

Doar timpul va putea spune daca nativii au ceea ce le trebuie pentru a crea o poveste de dragoste durabila. Scorpionul se poate astepta la lucruri surprinzatoare in pat din partera Leului. Leul va fi intrigat si curios cu privire la sexul cu Scorpionul. Gand se trece de aceasta, totul se reduce la ceea ce vor ei.

Fecioara: Impartiti abilitatea de a comunica, de a va intelege si chiar de a va "ghici" unul pe altul. Conversatiiie devin mai placute in timp si la fel si relatia sexuala. Exista un angajament nenumit intre Scorpion si Fecioara care, odata stabilit, va fi cu greu destramat. Fecioara da stabilitate Scorpionului sexi si viceversa. Veti oferi celuilalt ce nevoi are celalat in mod instinctiv. Compatibilitatea sexuala si romantica este una exploziva. O prietenie puternica si o loialitate aparte ii va tine pe cei doi impreuna.

Scorpionul nu trebuie sa joace jocuri de intelectualitate cu Fecioara sau va avea de platit. Fecioara il va tine pe Scorpion cu picioarele pe pamant si va avea grija de sanatatea sa. Prognoza pentru o relatie pe termen lung este excelenta. Concentrati-va in a va vindeca de voi insiva si amandoi veti gasi o ratiune de a trai. A lucra impreuna poate fi un autentic afrodisiac.

Balanta: Balanta este guvernata de Venus si este in mod special atrasa de Scorpion. Frumusetea Balantei si sarmul social sunt calitati pe care Scorpionul Ie doreste de la partener. Acesti vecini care locuiesc alaturi unul de altul in zodiac vor impartasi multe rasete si se vor imprieteni repede. Scorpionul va aduce substanta si intensitate Balantei. Compatibilitatea sexuala este posibila aici, dar cu Scorpionul va fi totul sau nimic. Balanta ar putea sa vada in partea ascunsa a Scorpionului.

Scorpionul va simti nevoia de a fi mai bine inteles de Balanta si nevoia ca aceasta sa i se devoteze mai mult. Mentineti un echilibru sanatoas in relatie si veti putea supravietui oricaror perioade furtunoase. Balanta il va ajuta pe Scorpion sa devina mai stilat si sa iasa mai des din imobil. Balanta va beneficia, de asemenea, de mai multe surprize prin aspectul misterios al vietii Scorpionului. Aspectele familiale aduc presiuni financiare daca va exista o casatorie intre cei doi.

Scorpion: Exista potential pentru cei doi sa aiba o aventura de durata. Unele relatii intre doi Scorpioni au devenit legendare. Scorpionul a intalnit, in final, pe cineva care il intelege neconditionat sau asa crede. Vei crede ca cineva ca tine va fi partenerul ideal, dar gandeste-te de doua ori. Desi apa are necesitate de apa, apa mai necesita alte elemente ca sa sustina viata. Este totul sau nimic cand cei doi se intalnesc. Ori se indragostesc si se casatoresc ori au parte de sex nepotrivit si devin dusmani pe viata.

Doar timpul poate spune daca cei doi se risca sa aiba o dragoste de durata. Fiti constienti ca amandoi aveti o necesitate puternica de a va controla partenerul. asta este perioada cand problemele pot aparea. Posesivitatea este un alt domeniu care poate crea probleme. Veti putea invata lucruri fascinante unul de la altul, deci ganditi-va sa ramaneti prieteni daca dragostea se termina.

Sagetator: Aceasta este o combinatie interesanta. Depinde de cat de implicati sunt amandoi. Initial Sagetatorul va fi atras de intensitatea sentimentelor Scorpionului si de sex-appeal-ul lui. Sagetatorul adora sa se joace cu focul si nu se sfieste sa foloseasca complimentul ca pe o metoda de a ajunge in pat cu cineva. Scorpionul poate pleca secatuit de sentimente. In acest punct vor exista Scorpioni care sa considere libertatea orientate spre extrema. Scorpionul are necesitate sa se simta necesar. Sunt cei mai buni prieteni si o aventura de o noapte poate fi distractive, dar daca se ajunge la o dragoste pe termen lung, Scorpionul va trebui sa il evite pe Sagetatorul infometat de sex.

Barbatii si femeile Sagetator sunt adesea tentati sa-si insele partenerul deoarece sunt considerati atractivi pentru cei de sex opus. Aceasta poate si va cauza probleme loialului Scorpion care este foarte implicat si atasat de partenerui sau. Este recomandat sa incepeti printr-o prietenie deoarece exista o mare atractie pentru nopti salbatice, numeroase hohote de ilaritate si satisfactie sexuala. Sagetatorul va aduce aspectul financiar in atentia Scorpionului. Scorpionul va fi hipnotizat si va chefui toata noaptea cu Sagetatorul, dar cand distractia se termina si soarele rasare, Scorpionul va pleca, achitand nota de plata.

Capricorn: Scorpionul trebuie sa faca totul natural si simplu cu Capricornul sexi si inteligent. Capricornul este fascinat de Scorpion si exista potential pentru o dragoste de durata. In final, Capricornul trebuia sa intalneasca pe cineva potrivit. Vor descoperi ca au multe lucruri in comun si gusturile lor cu privire la sex si la munca sunt similare. Sexul poate fi exploziv si va fi un motiv pentru a mentine relatia in viata.

Aspectele ascunse nu exista in tara Capricornului. Scorpionule, tine gelozia departe sau iti vei pierde partenerul pentru totdeauna. Capricornul devine din ce in ce mai bun cu cat inainteaza in varsta si este atras de o viata de prestigiu. Scorpionul trebuie sa inteleaga cat de important este succesul pentru Capricorn si asta din urma trebuie sa il judece mai putin pe Scorpion. Scenariul apare promitator si atractia sexuala va dura o viata.

Varsator: Aceasta poate fi o relatie care sa combine elementele de surpriza cu prietenia. Nu vor exista niciodata clipe mohorate intre cei doi si impreuna vor trai momente memorabile, alaturi de prieteni sau in intimitate. Grupurile de societate si petrecerile vor mentine relatia stimulanta si incarcata erotic. Varsatorul va mentine sexulalitatea Scorpionului sub control emotional.

Ambele semne doresc independenta, sex grozav si vor impartasi talentul creativitatii. Scorpionul si Varsatorul vor avea o aventura de dragoste si o viata sexuala interesanta. Amintiti-va ca atat Scorpionul, cat si Varsatorul sunt semne fixe, deci incapatanarea poate fi o problema. Scorpionul va fi nevoit sa isi tempereze posesivitatea si Varsatorul va trebui sa o lasa mai moale cu distractia ca stil de viata. Aceasta relatie va fi o provocare!

Pesti: Cand cei doi intra in legatura pentru prima oara, vor iesi scantei si vor simti ca si-au intalnit sufletul pereche. Aceasta este o legatura puternica si inexplicabila cand se intalnesc si ajung sa se cunoasca. Pestele reprezinta a cincea imobil a dragostei si sexului pentru Scorpion. Va fi dragoste la prima vedere. Multe relatii si casatorii au loc cand doi nativi de acest fel se indragostesc. asta poate fi un lucru real.

Scorpionu si Pesti sunt foarte intuitivi si misteriosi prin natura lor. Vor trai vremuri pasionale impreuna si dragostea este cam garantata. Cand cei doi se intalnesc nimic, absolut nimic, nu le sta in cale. Nevoia de a isi exprima dragostea va fi simtita foarte intens de ambele semne. Amintirile unei astfel de atractii raman in mintiie amandurora mult timp dupa ce legatura s-a destramat. Aceasta poate fi o experienta promitatoare, prospera si de durata. De ce nu?