Horoscop 2008, zilnic si saptamanal, astrologie, numerologie.

Zodile si defectele lor

Cele trei zodii care au ca element pamantul - Taur, Fecioara si Capricorn - sunt pline de calitati (rabdatoare, protectoare, te poti baza pe ele la necaz, practice), dar au si ele lipsuri, ca tot omul: sunt lacome, devin usor obsedate de lucrurile care nu le convin, se acomodeaza foarte repede cu sarcina de a nu face nimic si de a lenevi pur si simplu. Sunt prada usoara cand e vorba sa capete dependente.

Semnele de aer - Gemeni, Balanta si Varsator - iti descretesc fruntea cu optimismul, inventivitatea si charisma lor, dar de la calitate la defect nu e decat o zvarlitura de bat: actioneaza impinsi de impuls (care nu e intotdeauna benefic), le cam place sa barfeasca (indiferent de sex) si sa-i dispretuiasca pe cei care nu le sunt la inima, sunt instabili.

Ei am ajuns si la semnele de foc! Adica Berbec, Leu si Sagetator. Acestia, pe cat sunt de "laudabili" pentru stilul lor inflacarat in orice ar face, pe atat pot fi de paradis. De exemplu, nu poti spune ca vreunul dintre reprezentantii zodiilor sus-numite este apatic, lipsit de curaj si vointa. Sau ca nu e receptiv la nevoile celor din jur. Sau ca nu e loial.

In schimb, tot inflacararea ii face sa se grabeasca la manie, sa fie gelosi pana in varful urechilor si sa li se puna pata pe ceva sau cineva, fara sansa de revenire rapida. Tot din pasiune ajung sa umble cu capul in nori cam tot timpul, lucru pe care ceilalti il interpreteaza drept egoism si egocentrism.

Cele trei semne de apa - Rac, Scorpion si Pesti - pot fi extrem de iubitoare, pline de compasiune, flexibile, dar, la polul opus, ii marcheaza indiferenta si instabilitatea. Ii obsedeaza gandul ca se comploteaza impotriva lor (si nu e necesitate sa aiba motive pentru aceasta obsesie) si ca sunt nedreptatiti.

Daca ar fi sa alegem o exclusiv mare hiba a fiecarei zodii, probabil ca cea mai potrivita ar fi: Berbec - egoism,
Taur - multumire de sine nefondata,
Gemeni - superficialitate,
Leu - tendinte dominatoare,
Fecioara - spririt carcotas,
Balanta - ezitare,
Scorpion - caracter obsesiv razbunator,
Sagetator - lipsa de tact,
Capricorn - rigiditate,
Varsator - detasare,
Pesti - secretosenia.

Defectele o data cunoscute pot fi corectate.